Aquest dilluns, a partir de les cinc de la tarda, se celebrarà el ple ordinari del mes de febrer. Després de dues sessions telemàtiques, a causa de la sisena onada de la Covid-19, l’acció política es retroba amb la sala de plens de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT

Durant la sessió es donarà compte dels informes d’execució trimestral del quart trimestre de 2021 i sobre la morositat i període mitjà de pagament a proveïdors del mateix trimestre.

S’oficialitzarà la renúncia del regidor de Junts per Valls, Xavier Salat, i del nomenament de representants a la Mancomunitat d’Incineració de Residus Urbans i als consells escolars.

També se sotmetrà a votació el compte de recaptació de BASE, a l’exercici 2021, i l’aprovació provisional de la modificació de l’ordenança fiscal número 4, reguladora de l’impost sobre l’increment de valors de terreny de naturalesa urbana.

En l’apartat de mocions, n’hi haurà una d’ ERC-Compromís per Valls en defensa del cànon de residus a Catalunya i una altra del PSC sobre la defensa de la inclusió financera i bancària de la gent gran de Valls.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT