A partir de dimarts 1 de març l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Valls ampliarà l’atenció al públic a les nou del matí, no a les deu com es feia fins ara, i tancarà a la una del migdia. Per accedir-hi, és imprescindible sol·licitar cita prèvia a través de la plataforma, on es pot escollir de manera ràpida els dies i hores disponibles que més s’ajustin a les seves necessitats.

PUBLICITAT

Per a fer-ho, la persona només caldrà que accedeixi a la plataforma citaprevia.valls.cat disponible des del portal web i des d’allí, seguir les instruccions, per escollir el dia i la franja horària per concertar la visita. També es pot sol·licitar cita a través del telèfon 977 636 010 però, amb l’objectiu d’alliberar al màxim les línies telefòniques, només s’ha d’usar aquesta opció si és del tot imprescindible.

D’aquesta manera, l’horari d’atenció al públic de l’OAC és de dilluns a divendres de nou del matí a una del migdia i els dimarts i dijous també en horari de tarda de cinc a dos quarts de vuit. Per altra banda, es recomana de manera generalitzada als ciutadans que utilitzin els serveis de tramitació online disponibles a la Seu Electrònica.

PUBLICITAT