El Club Bàsquet Valls cau al Joana Ballart per 66 a 77 davant un rival directe, el Castelldefels per 66 a 77. Els d’Oriol Pozo amb aquesta nova derrota queden pràcticament fora de la lluita per l’ascens per quedar entre els millors tercers.

PUBLICITAT

Els vallencs de nou, van acusar les baixes sobretot en el joc interior i va faltar rotació, marcats per la baixa de Marcus Vinicius per lesió i Voykov a mitjans de temporada. Davant, hi hava un imponent Castelldefels que va ser superior amb un Puerta imparable amb 22 punts d’anotació.

Per part dels de la capital de l’Alt Camp, Emilio el “Chacho” Martínez va guiar l’equip amb els seus 16 punts i Adrià Trouvé, que va patir un cop en el darrer entrenament, va aconseguir també 16 punts. Així valorava aquesta derrota, el tècnic del Club Bàsquet Valls, Oriol Pozo.

Un CB Valls que va poder igualar forces al primer quart 18 a 18, però que a partir del segon temps, els del Baix Llobregat van posar distàncies de fins a 8 punts abans del descans. En la represa, els visitants continuaven sent superiors i els vallencs, tot i agafar bones fases del partit van acabar sucumbint.

Derrota del Club Bàsquet Valls que s’allunya a dues victòries de Castelldefels i Olivar de la tercera plaça. El proper partit, els vallencs visiten la pista del Sant Cugat, diumenge a tres quarts de set de la tarda.

PUBLICITAT