Més progressos a l’Escola de Logística Cambra de Valls. La iniciativa que, a més,  compta amb el suport de la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili ha materialitzat aquest dilluns la signatura d’un conveni que permetrà posar a l’abast de les empreses del territori, eines i coneixements d’última generació en logística i Supply Chain, per ajudar a augmentar la seva competitivitat potenciant el talent dels seus professionals. El president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Rovira, s’ha mostrat satisfet de la creació del comitè executiu.

PUBLICITAT

Pel que fa el gerent de la Cambra de Valls, Carles Solé, ha donat alguns detalls del programa d’actes de l’Escola de Logística.

El director general de la Fundació ICIL, Xavier Rius, creu el projecte ajudarà a les empreses a millorar en competitivitat.

Des de la Universitat Rovira i Virgili, la seva rectora, Maria José Figueras, ha posat en valor el fet de donar suport a l’Escola de Logística des de l’àmbit formatiu i acadèmic.

L’Escola de Logística Cambra de Valls és l’única escola d’aquesta tipologia a Catalunya. Pretén sumar l’experiència i el coneixement de l’institut líder en formació logística de l’Estat, l’ICIL, amb les capacitats de la URV, i l’experiència de les empreses del territori de la Cambra de Valls. També està recolzada pel Port de Tarragona, la Diputació de Tarragona i el Grup Micros.

PUBLICITAT