Després d’un any d’absència per culpa de la pandèmia de la Covid-19, aquest dissabte Valls tornava a organitzar una rua de Carnaval, sense suport institucional, però amb la participació de nombroses entitats. La comparsa de la Mare de Déu de la Candela servia com a sàtira de la passada de edició de les Festes Decennals 2021+1.

PUBLICITAT

La desfilada, que començava a les set de la tarda, des de la plaça del Blat, estava encapçalada pel personatge del Moixó Foguer i amb la participació dels Gegants, la Mulassa, el Bou i l’Àliga Plomada. També hi eren el Rei i la Reina Carnestoltes, a més de diverses carrosses i comparses amb temàtiques molt diverses, com per exemple, de futbol americà, els SanFermines de Pamplona o els Mossos d’Esquadra.

Al migdia, el seguici festiu carnavalesc també sortia al carrer per participar en l’Anada al Desfici, una versió diferent de l’Anada a Ofici.

Les festes de Carnaval a Valls acabaran aquest dimecres, a les set de la tarda, a la plaça del Blat, amb la cremada del rei Carnestoltes i la baixada de la Geganta Quaresma, que realitzarà 49 voltes sobre si mateixa tot donant inici al període de penitència.

PUBLICITAT