L’Ajuntament de Valls s’adhereix a la convocatòria del municipalisme català convocant al a ciutadania a manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès aquest dimarts, a les set de la tarda, a la plaça de Blat.

PUBLICITAT

De fet, en la sessió plenària ordinària d’aquest dilluns, l’alcaldessa anunciava aquesta concentració i feia lectura d’una declaració institucional en defensa d’Ucraïna i en contra la invasió de Rússia.

Des del consistori vallenc es condemna la violència davant l’atac injustificat del govern de Rússia contra la població civil ucraïnesa, el qual va començar el passat dijous 24 de febrer i que ja ha provocat algunes víctimes civils i militars.

A més, l’Ajuntament rebutja qualsevol tipus de conflicte, però sobretot aquell que ataca directament humans indefensos i amb bombardejos indiscriminats.

PUBLICITAT