Aquest mes de març, amb motiu del Dia internacional de les dones, la Biblioteca Carles Cardó i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Valls han organitzat un contacontes especial. Es tracta de la narració «En els boscos de la memòria» que tindrà lloc dijous 10 de març a dos quarts de sis de la tarda.

PUBLICITAT

En aquesta sessió, Muntsa Plana explicarà la història d’una mare que ensenya a la seva filla a creure en ella mateixa. Tot i que han passat molts anys, sempre que ho necessita troba en els boscos de la seva memòria les paraules sàvies de la mare, que li escalfen el cor. Records que sempre l’acompanyen. Converses que es tornen lliçons de vida.

Un conte que, a més d’entretenir, té com a valor afegit la sensibilització dels infants en la promoció de la igualtat entre dones i homes. Val a dir que la narradora és la pròpia autora del conte. L’entrada és lliure i gratuïta.

D’altra banda, aquest passat dimecres 3 de març, també coincidint amb el Dia de la Dona, el Centre Cívic, acollia el taller de dansa oriental a càrrec d’Isabel Grau Arranz. Es tracta d’un taller que va dirigit a dones per connectar amb la seva essència equilibrant cos i ment.

PUBLICITAT