El Club Bàsquet Valls va caure en el darrer partit que li quedava pendent per l’ajornament COVID a la pista del Joventut Les Corts (64-41).

Les de Benet Ibáñez van enfrontar-se a les barcelonines en un duel que corresponia la jornada 9 de Copa Catalunya i, curiosament, serà el darrer partit de la temporada regular.

Un CB Valls que no va poder aguantar el ritme de les locals sobretot en el segon quart, on es va trencar amb un parcial d’11-0 que va deixar gairebé sense opcions les vallenques.

De fet, el Joventut Les Corts marxava al descans amb un aventatge de fins a 24 punts que ja feien gairebé inassumible qualsevol tipus de remuntada.

En els dos darrers temps, ja no hi hauria temps per reacció possible, tot i un bon parcial de 2-9, no va haver cap possibilitat de tornar al duel.

Nova derrota del CB Valls Lear que tancaran ja aquest dissabte la fase regular de Copa Catalunya, rebent precisament el Joventut Les Corts, dissabte a les 18h al Joana Ballart.