Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dijous 3 de març. Avui destaquem que ja es comença a treballar en el nou Pla Local de Joventut a Valls.

PUBLICITAT

L’equip tècnic del servei municipal VallsJove ha iniciat els treballs de redacció del nou Pla Local de Joventut amb l’horitzó 2022-2026. El darrer pla va finalitzar la seva vigència el 2021, del qual es donava compliment al 75% de les accions, és a dir, un 42% del total. Ho explica la regidora de Joventut i Acció Cívica, Laia Castells.

El Pla Local de Joventut és l’eina de planificació estratègica de les polítiques de joventut de la ciutat d’acord amb les necessitats existents i els recursos disponibles per als propers anys.

El tècnic de Joventut, Llorenç Casanova, explica que el futur Pla de Joventut pretén ser un instrument obert de treball i que reculli les demandes que puguin aparèixer en els propers anys.

Com no podia ser d’una altra manera, la Regidoria de Joventut fa una crida als i les joves per tal de participar en l’enquesta telemàtica. 

També es pot participar de forma presencial. En aquest cas només caldrà apropar-se a l’oficina de Valls Jove ubicada al segon pis de la Biblioteca Comarcal Carles Cardó al carrer Sant Pere, número 2 i se’ls facilitaran exemplars impresos.

Tambe expliquem que l’arribada de la Vella Quaresma acomiada el Carnaval a la ciutat de Valls. Es va fer amb el seguici fèretre de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i la baixada de la Geganta Quaresma.

PUBLICITAT