En el marc del pla estratègic de la Cambra i per donar resposta a les necessitats de les empreses de la demarcació, des de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls es posa a disposició de les empreses i els seus socis una borsa de treball en línia per tal de donar a conèixer i cobrir les seves demandes laborals. Es tracta d’un nou servei gratuït per les empreses sòcies de la Cambra de Comerç i amb un cost de 25 euros per les empreses no associades a la Cambra.

PUBLICITAT

Les empreses interessades a contractar personal poden enviar les ofertes laborals al correu electrònic borsadetreball@cambravalls.com. Per aconseguir cobrir la demanda de les empreses amb més efectivitat es farà la difusió de l’oferta mitjançant la web de la Cambra de Comerç i les xarxes socials (Facebook, Instagram, Linkedin i Twitter).

Pel que fa les dades d’atur de febrer, aquest continua disminuint a la demarcació de Tarragona.  Segons dades del Ministeri de Treball i Economia Social, s’han registrat 47.237 persones al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, unes 491 menys.

PUBLICITAT