La Unió Esportiva Valls venç 0 a 2 al camp del Viladecans i es posiciona com un candidat a tenir en compte per estar a la part alta de la taula. Els vallencs van tancar el partit en els primers cinc minuts.

El primer, amb un gol de Riki Nogueira als trenta segons amb una vaselina aprofitant una mala sortida del porter local.

S’avançava la UE Valls, però en la segona jugada, Joan Domingo va aprofitar una errada de la defensa rival i posaria el 0 a 2 al lluminós.

Dos esgarrepades del Valls que farien molt mal al Viladecans i que farien emportar-se la victòria als de la capital de l’Alt Camp. Escoltem al tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Pel que fa al partit, el Valls es plantava amb confiança sobre el municipal de Viladecans i els locals els costava generar perill sobre la porteria d’Albert Alfonso. Només seria la segona meitat al minut 75, que el Viladecans amb un xut de Galan, inquietaven la porteria vallenca amb un xut que marxava fora per poc.

La mala notícia pels blanc-i-vermells, va ser l’expulsió de Marc Guasch als instants finals del partit, baixa sensible pel proper duel. Tot i així, victòria important de la UE Valls que continua cinquè a la classificació amb 28 punts.

El proper partit, els vallencs rebran al tercer classificat, al Vilanova a casa. Una nova oportunitat per seguir escalant posicions.