Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dilluns 7 de març. Avui destaquem que ja son a punt els actes de caire institucional per commemorar el 8M, el Dia Internacional de les Dones.

PUBLICITAT

Serà amb una dotzena d’actes commemoratius que s’allarguen durant tot el mes. S’han previst exposicions, tallers, rutes i altres propostes de caire participatiu.

Els actes de caràcter institucional previstos per aquest dimarts 8 de març consistiran, en primer lloc, a partir de les onze del matí, en la descoberta d’una placa commemorativa en record a les infermeres de l’Hospital d’infecciosos, ubicat durant la Guerra Civil en l’actual edifici de l’escola de la Candela.

Seguidament, a les dotze del migdia, a la plaça del Blat, hi haurà la lectura d’un manifest institucional, a càrrec de les dones emprenedores Heura Musté Segura i Laia Benaiges Monné. 

La regidoria d’Igualtat posa l’accent enguany en l’emprenedoria per destacar la feina de dones que trenquen sostres de vidre en un context econòmic especialment complicat a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Més enllà dels actes institucionals, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, la mateixa regidoria d’Igualtat ha distribuït a tots els centres educatius de la ciutat i als edificis municipals llaços grans de color lila que ja es troben penjats en llocs visibles de les seves façanes.

Canviem de qüestió i és que La Cambra de Comerç de Valls posa en marxa una borsa de treball en línia. Amb tot, es posa a disposició de les empreses i els seus socis una borsa de treball en línia per tal de donar a conèixer i cobrir les seves demandes laborals. 

PUBLICITAT