Coincidint amb els actes del 8-M amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Valls organitzava aquest dilluns, entre dos quarts de sis i les set de la tarda, un taller d’autodefensa feminista a càrrec de Sònia Vaquer. Tal i com explica la mateixa Vaquer, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, l’activitat consistia en ensenyar a les dones com defensar-se en cas de violència.

PUBLICITAT

El programa de tallers amb motiu del 8-M es complementa aquest dijous, de dos quarts de sis a dos quarts de set de la tarda, a la Biblioteca Carles Cardó, amb la narració oral del conte “En els boscos de la memòria” amb l’autora Muntsa Plana. D’altra banda, el passat dimecres 2 de març, al mateix Centre Cívic, es feia un taller de dansa oriental amb Isabel Grau.

PUBLICITAT