L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard ofereix un taller de cor dedicat a la població adulta, sense necessitat de tenir coneixements musicals ni experiència en el món coral. Sota el nom d’«Una volta al món», el taller, que anirà a càrrec de la professora Mireia Besora, tindrà lloc els dimarts de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre, a la sala d’actes de l’escola Eugeni d’Ors.

PUBLICITAT

Es realitzaran 8 sessions que tindran lloc del 19 d’abril al 7 de juny i, en acabar, el cor participarà en un dels concerts que l’escola té previst realitzar durant la primera quinzena de juny en un espai de la ciutat. El preu del taller són 60 euros . El període d’inscripcions s’obre aquest dimarts 8 de març i no hi ha límit de places. La inscripció es farà en línia a través del formulari que es trobarà a la pàgina web  www.escolamusicavalls.cat

PUBLICITAT