Foto: Jonay González

El Club Bàsquet Valls Lear perd en el darrer partit de la temporada regular a casa davant el Joventut Les Corts per 43 a 76.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

Les vallenques d’aquesta manera, certificaven la vuitena plaça a la classificació i ja saben quins seran els seus rivals: el Balaguer, el Safa Claror, i el TGN Bàsquet, que ha acabat en la quarta plaça del grup 2.

Una fase de permanència complicada i que arriba a l’hora de la veritat. Es disputarà del cap de setmana del 20 de març i seguidament fins l’1 de maig on jugaran tots els equips contra tots, i on els dos primers classificats es salvaran, els tercers jugaran una promoció de permanència final, i el 4t caurà de categoria.

Les de Benet Ibáñez hauran de millorar en diverses facetes durant la segona fase per poder accedir en aquestes dues places de salvació o optar a salvar-se en el partit de promoció de permanència davant el tercer classificat del grup 4. Un CB Valls Lear que en la primera fase ha patit diverses aturades en la primera fase, a causa de la COVID-19.

Una fase que comença l’hora de la veritat i la lluita per no descendir de categoria. Properament, es faran efectius els horaris, quan acabi la fase regular del grup 1 que encara queda pendent una jornada endarrerida a diversos equips, però el que és segur que es viurà de nou, un derbi tarragoní entre CB Valls Lear i TGN Bàsquet.

PUBLICITAT