Al punt de les 12 del migdia, la plaça del Blat ha estat l’escenari de la lectura del manifest institucional del 8 de Març amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Des de la regidoria d’Igualtat s’ha fet l’encàrrec a Heura Musté i Laia Benaiges, dues emprenedores locals,  amb la voluntat de representar totes aquelles dones emprenedores que trenquen sostres de vida i cada dia combaten desigualtats i discriminacions per aconseguir una normalització feminista.

PUBLICITAT

El manifest, entre d’altres aspectes, ha posat en relleu que els drets de les dones no estan plenament garantits. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, ha destacat que més enllà del 8 de març s’han de recordar les desigualtats que pateixen les dones.

A Tarragona, a partir de les 7 de la tarda, des de la plaça Imperial Tarraco, tindrà lloc una manifestació unitària organitzada per la Plataforma 8M Camp de Tarragona.

Tornant a Valls, els actes més immediats del Dia Internacional de la Dona seguiran aquest dimecres 9 de març, a partir de dos quarts de sis de la tarda, des de la plaça del Blat, amb un recorregut de coneixement urbà amb perspectiva de gènere, a càrrec del col·lectiu Punt 6.

PUBLICITAT