El grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular lamenta  un cop més que Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls no hagin acceptat la seixantena d’al·legacions presentades per donar vistiplau al pressupost del 2022. En una entrevista al programa 21 de Ràdio Ciutat de Valls, la portaveu de la CUP, Ester Huguet, criticava la política de grans titulars que porta a terme l’actual equip de govern.

PUBLICITAT

Quant a projectes endarrerits, els cupaires, a més de Ca Xapes, la nova comissaria de la Policia Local o el Centre Cívic, reclamen l’obertura del Museu Casteller de Catalunya. En la mateixa entrevista, Huguet defensa la gestió directa perquè l’equipament no acabi sent un pou sense fons.

La situació d’inseguretat al Centre Històric, el model de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela o el feminisme són altres temes que la CUP aborda en la conversa. Recordeu que podeu escoltar-la a Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT