L’Ajuntament de Valls ha posat en marxa curs aquest 2021-2022 diversos tallers que es porten a terme als instituts de secundària de la ciutat amb la voluntat de donar eines a les persones joves davant del context sanitari de la Covid-19.

PUBLICITAT

Els tallers impulsats per VallsJove, en col·laboració amb el Pla Educatiu Entorn i Vallsgenera, pretenen ser un punt de suport en l’àmbit de la salut mental i emocional de les persones joves. Ho explica la regidora de Joventut i Acció Cívica, Laia Castells.

El Pla Educatiu Entorn de Valls s’ha afegit aquesta proposta conscients del difícil context que viuen, i d’especial dificultat i afectació en la vida social dels joves. A més, tal i com explica la regidora d’Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, la joventut també pateix l’estigmatització.

Aquests tallers tenen una durada de dues hores. Els ofereixen l’equip Espai Emociona’t, una psicòloga i una educadora social formades i especialitzades en aquest àmbit que compten amb experiència treballant amb el col·lectiu d’adolescents i joves.

PUBLICITAT