Foto: Guillem Pasano

El jugador del Club Bàsquet Valls, Oriol Besora es perdrà tot el que resta de temporada per unes molèsties a l’esquena que l’impediran ser amb l’equip en aquests darrers quatre partits per acabar la jornada regular.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Les poques opcions dels vallencs d’aqui a final de temporada han fet que es sigui prudent amb l’aler, després que el Valls no depengui d’ell mateix a les opcions per entrar als millors tercers del grup C-1.

Besora ha sigut peça clau en el Club Bàsquet Valls aquesta temporada i ara que les aspiracions del Valls, semblen molt complicades a falta de quatre partits, tindrà el merescut descans de tota la temporada.

Amb aquesta baixa, també es suma la de Marcus Vinicius, clau també en els esquemes d’Oriol Pozo durant tota la temporada.

Un Club Bàsquet Valls que ja li queden poques opcions i que no depèn d’ell mateix per aconseguir l’objectiu de la temporada, amb només un interior i també amb baixes sensibles a l’exterior després d’aquesta última d’Oriol Besora.

El proper partit, el Club Bàsquet Valls torna al Joana Ballart per enfrontar-se l’Es Castell, diumenge a les 12h del migdia.

PUBLICITAT