Comença la cursa per les eleccions municipals del 2023 a Valls. Avui, s’ha conegut la candidata per part d’Esquerra Republicana de Catalunya per les properes eleccions, l’actual regidora d’Afers Socials, Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull.

PUBLICITAT

Rull va presentar-se a les passaes eleccions com a cinquena de la llista per Esquerra Republicana i ara serà la cap de llista, la primera dona que es presenta a l’alcaldia com a candidata dels republicans en la història.

Aquesta tarda s’ha celebrat l’assamblea dels republicans on s’ha decidit que, finalment fos Teresa Rull la candidata per optar a l’alcaldia de l’Ajuntament de Valls.

Rull rellevarà com a cap de llista a l’actual tinent d’alcalde i regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, el qual va encapçalar la candidatura dels republicans en els comicis locals del 2011, 2015 i 2019.

D’altra banda, es desconeix si ERC anirà en coalició amb Compromís per Valls, com va succeir en les passades eleccions municipals, on van esdevenir la segona força al consistori amb 5 regidors i 2.441 vots.

PUBLICITAT