Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimecres 9 de març. Avui destaquem que Valls engega un taller de gestió emocional per a persones joves.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Valls ha posat en marxa curs aquest 2021-2022 diversos tallers que es porten a terme als instituts de secundària de la ciutat amb la voluntat de donar eines a les persones joves davant del context sanitari de la Covid-19.

Els tallers impulsats per VallsJove, en col·laboració amb el Pla Educatiu Entorn i Vallsgenera, pretenen ser un punt de suport en l’àmbit de la salut mental i emocional de les persones joves.

El Pla Educatiu Entorn de Valls s’ha afegit aquesta proposta conscients del difícil context que viuen, i d’especial dificultat i afectació en la vida social dels joves. A més, tal i com explica la regidora d’Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, la joventut també pateix l’estigmatització.

Aquests tallers tenen una durada de dues hores. Els ofereixen l’equip Espai Emociona’t, una psicòloga i una educadora social formades i especialitzades en aquest àmbit que compten amb experiència treballant amb el col·lectiu d’adolescents i joves.

Vallsgenera obre una nova convocatòria d’ajuts per a la digitalització d’empreses. El proper dimarts 15 de març, s’obrirà la convocatòria d’ajuts per al foment de la digitalització de les empreses. 

Des de l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera, es dona informació sobre el programa i s’ofereix acompanyament a aquelles empreses que necessitin suport per a demanar la subvenció.

PUBLICITAT