El Patronat Municipal d’Esports de Valls i l’Institut Narcís Oller formalitzen un conveni de col·laboració entre les dues entitats en què permetrà que l’alumnat del centre educatiu realitzi pràctiques al Patronat d’Esports.

PUBLICITAT

Aquest itinerari s’adreça a les persones amb necessitats educatives especials associades amb discapacitat intel·lectual lleu o moderada. En concret, s’adreça al col·lectiu de 16 a 20 anys i es tracta d’una formació d’auxiliar en manteniment d’instal·lacions esportives.

Uns estudis que desenvolupen competències auxiliars en controls d’accés, circulació, assistència als usuaris i visitants d’instal·lacions esportives, entre altres. Així doncs la signatura del conveni es va dur a terme el passat divendres 4 de març i va comptar amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Valls, Enric Garcia i el director de l’Institut Narcís Oller, Andreu Deixeus.

PUBLICITAT