Un incendi ha afectat un habitatge al centre de la ciutat de Valls. El foc s’ha produït durant el vespre d’aquest dimecres i ha afectat a un habitatge entre el carrer de la Cort i la Muralla de Sant Antoni. Les flames alertaven els veïns de la zona i sortien per una de les finestres de l’habitatge.

PUBLICITAT

No s’han hagut de lamentar ferits, però la cuina i el menjador van quedar calcinats completament. La resta del pis, també va quedar afectat pel fum i la temperatura on fins aquest matí s’ha airejat la zona.

En total, s’hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que van rebre l’avís prop de dos quarts de nou de la nit. El foc, obligava a desallotjar als veïns de la zona i es van rescatar els tres inquilins del pis afectat, que havien marxat al balcó fugit de les flames.

El Sistema d’Emergències Mèdiques va atendre i traslladar tres persones preventivament per revisar l’estructura i evitar esfondraments.

PUBLICITAT