Tot i que ja van debutar a les Festes Decennals 2021+1, la temporada castellera per a les dues colles dels Xiquets de Valls comença oficialment aquest divendres.

PUBLICITAT

A la Colla Joves, a les nou del vespre, hi ha prevista l’assemblea general ordinària per fer memòria del 2021 i renovar, si s’escau, les juntes administrativa i tècnica.

Al carrer d’en Gassó, el cap de colla de les dues últimes temporades, Jaume Martí, anunciarà que deixa el càrrec.

Tot i això, el relleu encara no està materialitzat, fet que obligarà a convocar una assemblea extraordinària més endavant. Pel que fa a la presidència, està previst que la continuï ostentant Montse Solé

La Colla Vella organitza l’assemblea dissabte a la tarda. A falta de la votació, el cap de colla i president, Albert Martínez i Albert Pedret, es mantindran en el càrrec una temporada més, amb l’objectiu de començar a treballar en el traspàs de poders previst pel 2023.

Abans de l’assemblea, els de la camisa rosada tenen aquest divendres el primer assaig general de la temporada.

En clau  Colla Vella també destacar, tal i com avançava dijous la Revista Castells, està previst que lideri la junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

El nou president, que es preveu que escollit en l’assemblea de l’ens del 26 de març, serà Joan Ibarra, expresident de l’entitat rosada entre 2013 i 2016 i casteller de tronc.

Ibarra rellevarà a Pau Camprovín dels Castellers de Sants i, a banda d’avançar en d’altres projecte, la seva voluntat es acostar postures entre els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Tarragona per les diferències dels últims anys amb la problemàtica dels drets d’imatge i el protocol de represa de la Covid-19.

PUBLICITAT