Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dijous 10 de març. Avui destaquem que l’Espai de l’Estudiant recupera la 22a edició presencialment. El segon saló de l’ensenyament més important del país es va suspendre l’any 2020 i el 2021 va ser virtual per adaptar-se les restriccions de la Covid-19.

PUBLICITAT

L’obertura de portes s’ha fet aquest matí amb la presència de diverses autoritats, entre les quals, hi havia l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré.  En la present edició, hi participen 60 expositors dels àmbits universitaris, de formació professional, formació artística, negocis, idiomes, formació ocupacional, entre d’altres. 

El director del Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp, Francesc Xavier Domingo, celebra que en aquest 2022 la fira s’hagi pogut celebrar amb normalitat.

L’horari de visites a l’Espai de l’Estudiant dels centres educatius és dijous i divendres als matins. Pel que fa les tardes resta obert, de dos quarts de quatre a les set, al públic general.

En política municipal, expliquem que Teresa Rull és la candidata d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Valls. Comença la cursa per les eleccions municipals 2023 a Valls. 

Aquest dimecres es coneixia la candidata per part d’Esquerra Republicana de Catalunya per les properes eleccions municipals. Es tracta de l’actual regidora d’Afers Socials, Ensenyament i Política Lingüística, Teresa Rull. A un any vista de les eleccions, Rull, ha dit, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, que estan preparats per assumir l’alcaldia.

La nova cap de llista d’Esquerra, escollida per unanimitat en l’assemblea de militants, va presentar-se com a cinquena a la llista dels comicis del 2019. A més, es dona la circumstància que els republicans vallencs han escollit per primera vegada una dona per liderar la candidatura.

Rull rellevarà com a cap de llista a l’actual tinent d’alcalde i regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà, el qual va encapçalar la llista republicana en les eleccions municipals del 2011, 2015 i 2019.

PUBLICITAT