La Unió Esportiva Valls es troba al Vilanova en la seva millor ratxa de la temporada. El conjunt vallenc torna a El Vilar per enfrontar-se a un dels millors rivals de la categoria, buscant un nou triomf que reafirmi la seva candidatura en la lluita per l’ascens.

PUBLICITAT

Els de Manel Cazorla rebran al Vilanova en el seu punt més àlgid que acrediten els seus darrers resultats: 4 partits consecutius sense perdre amb 3 victòries i només un empat.

Els de la capital de l’Alt Camp amb un nou cop d’efecte i una victòria, els col·locaria a un punt dels dels vilanovins que ara mateix ocupen la tercera plaça de Primera Catalana. Així valorava la prèvia del partit, el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

Un Vilanova un pèl irregular els darrers partits i és que només ha aconseguit dues victòries i tres derrotes. De fet, totes les derrotes han sigut fora de casa i encaixant força gols: 3-0 al camp de l’Atlètic Lleida, 2-1 al camp del Gavà i 2-0 davant La Rapitenca.

Una Unió Esportiva Valls que tindrà una oportunitat d’or per col·locarse als llocs capdavanters de la taula. El partit, serà diumenge a El Vilar a dos quarts de cinc de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT