Valls i els pobles del voltant han recollit més de 30 tones de material per fer-lo arribar a les persones d’Ucraïna que fugen del conflicte bèl·lic amb Rússia. Les caixes que s’enviaran contenen, entre d’altres, aliments, productes d’higiene o roba.

PUBLICITAT

El grup de voluntaris i l’Ajuntament s’han bolcat en trobar els recursos per aconseguir el màxim nombre de productes. A banda d’agrair la resposta de la gent, l’alcaldessa, Dolors Farré, ha explicat que, fins al moment, han arribat a la ciutat entre 10-15 persones ucraïneses refugiades.

La comunitat ucraïnesa de Valls, que també ha estat al Magatzem dels Serveis Municipals de Manteniment preparant les caixes, agraïa el gest humanitari. Escoltem una ciutadana d’origen ucraïnesa que resideix a la ciutat, l’Helena.

Les caixes sortiran en direcció cap a un magatzem de Sant Fost Campsentelles i diumenge i dilluns s’enviaran cap la frontera entre Polònia i Ucraïna.

El consistori i els voluntaris també destaquen la gran tasca que ha fet la brigada municipal, en la recollida i la centralització del material.

PUBLICITAT