Foto: Guillem Pasano

El Club Bàsquet Valls torna al Joana Ballart i ho farà en un horari atípic per l’arribada de l’Es Castell, conjunt de les Illes Balears aquest diumenge a la 13h del migdia.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Un Valls que ja es juga poques aspiracions, tot i que aquesta jornada hi ha un enfrontament directe entre Castelldefels – Olivar que, un horrible final de temporada faria possible el miracle en les aspiracions vallenques. Així valorava el partit el tècnic del Club Bàsquet Valls, Oriol Pozo.

Per la seva banda, el conjunt balear arriba ja salvat en la Lliga EBA amb un total de 8 victòries i 10 derrotes, mateix balanç que Roser i Martinenc que es mantenen a la part mitja de la taula. Un CB Valls que arriba després del gran resultat a Sant Cugat, on va mostrar la seva millor versió tant en el joc exterior con en el recital de David Loras en el tir interior.

Un Club Bàsquet Valls que no podrà comptar amb la coneguda baixa de Marcus Vinicius ni amb Oriol Besora, que aquesta setmana es confirmava la seva baixa per diverses molèsties a l’esquena. El partit, es jugarà aquest diumenge a la 13h del migdia

PUBLICITAT