Amb el títol “Què és el que t’han dit de mi?”, la seu del PSC de Valls va acollir el passat 5 de març un debat obert al públic sobre el veritable paper de la dona al llarg de la història on es van exposar casos de dones silenciades que van aportar a la història molt més del que s’ha explicat.

PUBLICITAT

Dirigit per la secretaria d’organització de la JSC de Valls i secretaria de Feminisme de la JSC Comarques Tarragonines Lucía Orden, el debat va comptar amb la participació de les regidores del PSC a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra i Asun Fernàndez i la regidora socialista Sílvia Vaquero de l’Ajuntament d’El Vendrell.

La JSC de Valls, a més, va fer públic el dia 8 de març un manifest denunciant el sistema patriarcal, els micromasclismes i animant a sortir al carrer per “decebre aquells que ens volen callades”.

D’altra banda, el mes de febrer, l’’agrupació local de la Joventut Socialista de Catalunya a Valls va re-escollir en assemblea extraordinària telemàtica al regidor del PSC a l’Ajuntament Albert Soriano com a primer secretari per un mandat de tres anys. Lucía Orden assumeix la secretaria d’organització d’una agrupació que té com a objectiu “donar veu als i les joves de Valls que defensen alternatives progressistes, feministes i no independentistes al municipi”. Actualment, l’agrupació es troba en ple procés de creixement en un moment que consideren ideal pel socialisme vallenc gràcies a bona labor que fa el PSC de Valls a l’Ajuntament i a la ciutat.

PUBLICITAT