Coincidint amb la celebració del 22è Espai de l’Estudiant, el qual enguany recupera la presencialitat, la CUP de Valls, el SEPC, La Forja Alt Camp i Desmilitaritzem convocaven aquest dijous, a la tarda, a davant del Kursaal, una roda de premsa per demanar anar més enllà i avançar en la prohibició de la presència de l’exèrcit a la fira. Les formacions anticapilistes creuen que l’Ajuntament de Valls i l’IEV no es poden limitar a fer complir el Codi Ètic, sinó que cal fer els possibles per evitar la seva presència. El regidor de la CUP, Pere Vidal, creu que s’han de seguir les mocions aprovades al consistori i al Parlament de Catalunya.

PUBLICITAT

Per tant, des de les diverses associacions i sindicats estudiantils reiteren que cal fer front comú, tal com va succeir als esdeveniments homòlegs celebrats a Lleida i Girona; posicionar-se en contra dels que provoquen guerra i avançar cap a la prohibició de la presència de l’exèrcit a la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT