Les dues colles dels Xiquets de Valls han aprofitat el cap de setmana per organitzar les assemblees per donar el tret de sortida a la temporada castellera 2022.

PUBLICITAT

A la Colla Joves, divendres a la nit, l’assemblea general ordinària servia per comunicar la renúncia del cap de colla dels dos últims anys, Jaume Martí. Al no presentar-se cap candidatura per liderar la tècnica, els del carrer d’en Gassó emplacen a la massa social el proper 25 de març, en una assemblea extraordinària, per trobar un relleu. En principi, a la presidència vermella es manté Montse Solé.

A la Colla Vella, que divendres feia el primer assaig general del curs, l’assemblea general ordinària i extraordinària servia per ratificar a Albert Pedret i Albert Martínez com a president i cap de colla. Ambdós, a part d’explicar els reptes de la nova temporada, comunicaven que és el darrer any que estaran al capdavant i que el 2023 s’hauran de trobar nous lideratges.

La mateixa assemblea rosada, servia, també, per aprovar la modificació dels estatuts, amb un llenguatge inclusiu i, a la vegada, que regula la relació entre la Colla Vella i la Fundació; ordenen el vot del menor i el vot delegat.

PUBLICITAT