La Unió Esportiva Valls aconsegueix una important victòria a casa davant el Vilanova remuntant el partit per 2 gols a 1. Els vallencs van aconseguir tres punts important davant d’un rival capdavanter a la taula i es situa a només un punt de la segona plaça i a sis del liderat. Escoltem al tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

PUBLICITAT

Un partit que va començar en terra de ningú però que el Valls desaprofitaria una ocasió al minut 20 amb una rematada de Kako després d’un refús del porter del Vilanova que no va acabar de precisar. A falta de cinc minuts pel descans, Amir avançava als visitants a les acaballes. 

Però reacció immediata des dels vestidors de Manel Cazorla amb un triple canvi amb l’entrada de Toldrà, Miranda i Nin i que al segon minut de la segona meitat, una falta a 40 metres de Riki sorprenia al porter visitant i posava la igualada al marcador.

A partir d’aleshores, el Valls creixia al duel i seria Toldrà a falta de dotze minuts per acabar el duel per capgirar el partit amb un xut a l’escaire. 

Victòria important de la UE Valls que es col·loca com un dels candidats a tenir en compte a final de temporada, a un punt de la segona plaça i a sis que lidera La Rapitenca. El proper partit, la UE Valls vistarà el camp de l’Alcarràs.

PUBLICITAT