Protecció Civil de la Generalitat ha activat el pla VENTCAT arran de la previsió per part del Servei Meteorològic de Catalunya de fort vent aquest dilluns a partir del migdia al centre i sud del país i a la costa central, amb ratxes que poden superar els 72 km/h.

PUBLICITAT

Les comarques més afectades seran el Baix Camp, Baix Penedès, Garraf, Priorat, Tarragonès, Alt Camp, Alt Penedès, Anoia, Urgell, Conca de Barberà, Segarra i Garrigues. També s’hi veuran força afectades les comarques del Baix Llobregat, Barcelonès, Pla d’Urgell, Segrià, Solsonès, Noguera i Ribera d’Ebre.

Protecció Civil de la Generalitat recomana molta precaució en els desplaçaments i en les activitats de lleure a l’exterior per la possible caiguda de branques, arbres i altres elements estructurals. A més, en el moment de les ratxes més fortes cal evitar aturar-se a prop de murs de tancament o elements similars que poden caure per l’efecte del vent.

PUBLICITAT