Tot a punt per una nova edició de la caminada popular, una de les activitats impulsades pel Patronat Municipal d’Esports tradicionalment més multitudinària, i que enguany celebra la tretzena edició. L’activitat, patrocinada per AGBAR i que compta amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Alt Camp, l’Ajuntament de Nulles, la Federació d’Associacions de Veïns de Valls i de les entitats senderistes vallenques, K+ i secció de muntanya AAEET, tindrà lloc diumenge 27 de març, i portarà els i les participants fins a Nulles.

PUBLICITAT

La tretzena edició de la caminada popular, amb un desnivell acumulat de 100 metres, preveu un itinerari pràcticament pla, de 14 quilòmetres i 800 metres que arribarà fins a Nulles i es calcula que es pugui completar aproximadament en unes 4 hores i mitja. La sortida de la caminada s’efectuarà a les nou del matí des de la plaça de Sant Francesc. Hi haurà una zona d’avituallament a Nulles i l’arribada tindrà lloc al mateix punt de sortida. Després d’un any de no celebrar-se per culpa de la pandèmia de la Covid-19, el tècnic del Patronat Municipal d’Esports, David Segarra, confia que es pugui arribar a la xifra dels 600 inscrits.

Aquest any la caminada serà solidària amb l’Associació AFASIT amb una col·laboració voluntària de 5 euros per persona i 10 euros per família. AFASIT neix per oferir un acompanyament a les famílies amb menors que han patit abusos.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar, fins el 23 de març, a través del web www.pmevalls.cat o presentant la butlleta d’inscripció al CEM El Fornàs (passeig President Tarradellas, 2-6) o a les oficines del Patronat Municipal d’Esports (carrer Prat de la Riba, 15-17).

PUBLICITAT