Valls per la Llengua, plataforma de cooperació que aplega 68 entitats de la ciutat, presentava el passat dimecres 9 de març, a l’Institut d’Estudis Vallencs, el Convit, un repte ciutadà que pretén augmentar l’ús social del català a Valls a través d’un canvi en els hàbits lingüístics.

PUBLICITAT

Un dels impulsors de la plataforma, Jordi de Bofarull, explica que la voluntat de la iniciativa.

L’edat mínima de participar-hi és de 16 anys. El termini per apuntar-se acaba el 26 de març a través d’un formulari que s’ha d’omplir a la pàgina web www.vallsperlallengua.cat

El Convit, que és una iniciativa inèdita i pionera en aquest format, es farà del 23 d’abril al 13 de maig. Abans, els participants faran una sessió formativa d’una hora i mitja la primera setmana d’abril, on se’ls aportaran recursos d’assertivitat lingüística per mantenir el català en les converses.

PUBLICITAT