El Club Bàsquet Valls va acabar amb qualsevol mínima possibilitat per les seves aspiracions per la tercera millor plaça caient a casa davant l’Es Castell (62-65).

PUBLICITAT

Els vallencs van estar per darrera al marcador durant tot el partit i sobretot, despres d’un molt mal primer quart que acabava amb 10 punts per sota (8-18). Així valorava la derrota, el tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

La dinàmica al segon quart persisitiria amb un Bulfoni imparable que acabaria amb 23 punts al duel amb 4 de 6 en tirs de tres.

A la represa, el Valls recuperava sensacions amb un gran Sergi Domènech que acabaria amb 17 punts i amb Jordi Llagostera, fent el seu millor partit de la temporada amb 16 punts.

Amb tot, els de la capital de l’Alt Camp voldrien reaccionar al darrer quart però ja era massa tard i els balears s’emportarien el partit per 62-65 i certificarien matemàticament la salvació a l’EBA.

Derrota dolorosa del Club Bàsquet Valls que ja queda definitivament fora de la lluita en les opcions per l’ascens als llocs playoff i tocarà acabar amb les millors sensacions possibles de la temporada.

El proper partit, el Club Bàsquet Valls visitarà la pista del Martinenc, dissabte a tres quarts de sis de la tarda.

PUBLICITAT