Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dilluns 14 de març. Avui destaquem que les colles vallenques han anunciat canvis a la Joves i continuïtat a la Vella.

PUBLICITAT

Les dues colles dels Xiquets de Valls han aprofitat el cap de setmana per organitzar les assemblees per donar el tret de sortida a la temporada castellera 2022.

A la Colla Joves, divendres a la nit, l’assemblea general ordinària servia per comunicar la renúncia del cap de colla dels dos últims anys, Jaume Martí. 

Al no presentar-se cap candidatura per liderar la tècnica, els del carrer d’en Gassó emplacen a la massa social el proper 25 de març, en una assemblea extraordinària, per trobar un relleu. En principi, a la presidència vermella es manté Montse Solé.

A la Colla Vella, que divendres feia el primer assaig general del curs, l’assemblea general ordinària i extraordinària servia per ratificar a Albert Pedret i Albert Martínez com a president i cap de colla. 

Ambdós, a part d’explicar els reptes de la nova temporada, comunicaven que és el darrer any que estaran al capdavant i que el 2023 s’hauran de trobar nous lideratges. La mateixa assemblea rosada, servia, també, per aprovar la modificació dels estatuts, amb un llenguatge inclusiu i, a la vegada, que regula la relació entre la Colla Vella i la Fundació; ordenen el vot del menor i el vot delegat.

També parlem que les fortes ratxes de vents han fet activar el pla VENTCAT. Les comarques més afectades seran el Baix Camp, Baix Penedès, Priorat, Tarragonès, Alt Camp, entre altres. També s’hi veuran força afectades les comarques del Baix Llobregat, Barcelonès, Pla d’Urgell, Segrià, Solsonès, Noguera i Ribera d’Ebre.

Protecció Civil de la Generalitat recomana molta precaució en els desplaçaments i en les activitats de lleure a l’exterior per la possible caiguda de branques, arbres i altres elements estructurals. A més, en el moment de les ratxes més fortes cal evitar aturar-se a prop de murs de tancament o elements similars que poden caure per l’efecte del vent.

PUBLICITAT