Els Teatres de Valls estrenen la nova temporada de la primavera cultural amb una programació en la que sobresurten tres de les principals comèdies de la cartellera teatral a Catalunya, amb “Teràpia Integral” (2 d’abril) amb Àngels Gonyalons, Marta Marco, Roger Coma i Abel Folk; “Les irresponsables” dirigides per Sílvia Munt (14 de maig); i “El gran comediant” amb Joel Joan com a cap de cartell (22 de juny).

PUBLICITAT

La música, amb “Grease” (1 de maig) reversionat per 20 joves intèrprets del Camp de Tarragona i amb la vallenca Maria Jacobs de coach i el concert de commemoració del centenari de la mort del compositor Felip Pedrell (26 de maig) són altres muntatges destacats.

La proposta de dansa comunitària “Dones. El barri balla” (30 d’abril) estrenada en les passades Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 pujarà també a l’escenari del Teatre Principal, així com també els espectacles familiars de les companyies La Baldufa, Engruna Teatre i Anna Roca. A la roda de premsa d’aquest migdia, al Centre Cultural Municipal, el regidor de Cultura, Marc Ayala, ha recordat que, a diferència d’altres anys, s’ha dissenyat una programació primaveral de teatres més curta.

La venda online serà a través de la pàgina web www.valls.cat i la presencial a taquilles del Teatre Principal. Les taquilles oferiran un horari especial del dilluns 21 de març fins al dimarts 5 d’abril, de 12 a 2 del migdia i de 6 de la tarda a 8 del vespre. Amb excepció del dia 21 de març, coincidint amb l’inici de la venda dels abonaments, i dijous 24 de març, que comença la venda de totes les entrades, en aquests casos les taquilles obriran portes a les 10 del matí. A partir del dimecres 6 d’abril i fins al divendres 17 de juny, es reprendrà l’horari habitual de les taquilles, dimecres no festius de 6 de la tarda a 9 del vespre i divendres no festiu de 12 a 2/4 de 2 del migdia.

PUBLICITAT