Segueix la cursa electoral de cara a les eleccions municipals. El president de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Picamoixons, Francesc Rull, ha anunciat, en declaracions al programa l’Entrevista de Ràdio Ciutat de Valls, que no té intenció de tornar-se a presentar com a candidat de Junts per Valls en uns comicis, previstos pel maig del 2023. Rull, qui ha encapçalat les candidatures del 2011, 2015 i 2019, ha assegurat que és el moment de donar pas a nous lideratges.

PUBLICITAT

Rull creu que abans de treballar en el seu relleu, s’han d’acabar de materialitzar els projectes de l’actual legislatura, com per exemple, la posada en marxa del Centre d’Interpretació de l’Oli o la remodelació dels carrers de Sant Isidre i Sant Josep.

En la mateixa entrevista, el president de l’EMD de Picamoixons ha convidat a tothom a participar en els actes de la festa major d’hivern en honor a Sant Josep d’aquest cap de setmana i que, enguany, recupera la normalitat.

Podeu escoltar l’entrevista sencera a Francesc Rull en aquest enllaç:

PUBLICITAT