Molt bon dia! aquest és el Daily Informatiu de Valls d’aquest dimarts 15 de març.

PUBLICITAT

Avui destaquem que els Teatres de Valls estrenen la nova temporada de la primavera cultural amb una programació en la que sobresurten tres de les principals comèdies de la cartellera teatral a Catalunya.

Serà amb l’actuació anomenada “Teràpia Integral” el 2 d’abril, “Les irresponsables” dirigides per Sílvia Munt el 14 de maig, i “El gran comediant” amb Joel Joan com a cap de cartell el 22 de juny. 

També hi haurà espai amb la música, amb “Grease” (1 de maig) reversionat per 20 joves intèrprets del Camp de Tarragona i amb la vallenca Maria Jacobs de coach i el concert de commemoració del centenari de la mort del compositor Felip Pedrell (26 de maig) són altres muntatges destacats.

La proposta de dansa comunitària “Dones. El barri balla” que tindra lloc el 30 d’abril i estrenada en les passades Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 pujarà també a l’escenari del Teatre Principal, així com també els espectacles familiars de les companyies La Baldufa, Engruna Teatre i Anna Roca. 

A la roda de premsa d’aquest migdia, al Centre Cultural Municipal, el regidor de Cultura, Marc Ayala, ha recordat que, a diferència d’altres anys, s’ha dissenyat una programació primaveral de teatres més curta.

PUBLICITAT