Els aparcaments dels restaurants Les Espelmes, Cervelló o Ganxo, situats fora del terme municipi, han registrat en els últims dies furts a l’interior de diversos cotxes.

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra, que es troben investigant els fets, creuen que qui els perpetra és un grup de delinqüents especialitzats. Fins al moment, es coneix que una quinzena de vehicles haurien patit robatoris.

La mecànica d’aquests delictes, com s’ha pogut veure en diversos vídeos, és un home que trenca els vidres dels cotxes a l’interior amb l’objectiu de trobar objectes de valor. L’altre lladre es troba uns metres més enllà, en un altre vehicle esperant-lo amb l’objectiu de fugir ràpidament una vegada tenen el botí.

La majoria de robatoris han succeït en hores de gran afluència i quan els aparcaments registren un bon nombre de vehicles

PUBLICITAT