Primera sortida del curs regular 2022 per la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Després de dos d’anys d’absència a causa de la pandèmia de la Covid-19, els de la camisa rosada tornen aquest diumenge, a la una del migdia, a la festa major d’hivern de Picamoixons en honor a Sant Josep.

PUBLICITAT

La colla dirigida per Albert Martínez, que ja va descarregar la clàssica de 8 a la diada de la Candela del mes de febrer, plantejarà una actuació amb castells de 7 amb la voluntat de donar rodatge als troncs i la canalla de cara a compromisos importants que vindran més endavant.

Pel que fa dissabte, la Colla Vella també serà present a l’inici dels actes commemoratius de l’Any Català Roca. Al migdia, al carrer de la Cort, acompanyats de la Colla Joves, hi col·laboraran amb l’enlairament d’un pilar.

Tanmateix, aquest divendres, a la nit, les dues colles dels Xiquets de Valls han convocat assaig general als seus respectius locals.

PUBLICITAT