La sala d’actes de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls acollia aquest dijous la conferència “Horitzó 2023, fent present del Port del futur”, a càrrec del president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset. El president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Rovira, obria i tancava l’acte. La conferència generava gran interès entre la cinquantena d’assistents.

PUBLICITAT

Cruset centrava la seva intervenció en els projectes estratègics del Port de Tarragona que es duran a terme en l’horitzó del 2023. En els propers anys entrar en funcionament infraestructures claus pel túnel del Coll de Lilla i el Corredor del Mediterrani, la terminal ferroviària del Port a Guadalajara, l’ampliació de la Terminal Intermodal de la Boella i la urbanització de la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL). Com a dada rellevant, el president de l’Autoritat Portuària va destacar que el de Tarragona ocupa el cinquè lloc d’importància a l’Estat Espanyol. D’altra banda, Cruset, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, destacava el potencial que té Valls en el camp de l’empresa gràcies al Polígon Industrial.

Podreu escoltar l’entrevista sencera al president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, el proper dimarts a Ràdio Ciutat de Valls.

Josep Maria Rovira va destacar la bona relació que hi ha entre el Port de Tarragona i la Cambra de Valls.  També va aprofitar la seva intervenció per parlar dels pilars de la Cambra de Valls que giren entorn el Talent, el Territori i la Creativitat, uns pilars bàsics pel desenvolupament de l’entorn industrial i empresarial de la comarca.

La propera conferència, que s’emmarca dins el cicle “Cambra Valls 1.11, serà dimecres 30 de març amb el president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó. El cicle de conferències està organitzat per la Cambra de Valls i compta amb el suport del Port de Tarragona, Repsol i l’Escola de Logística, amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili.

PUBLICITAT