Benvingudes i benvinguts a Valls Info, el daily informatiu que us portem de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Valls

PUBLICITAT

Comencem explicant-vos que el president del Port de Tarragona exposa els projectes estratègics

La sala d’actes de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls acollia aquest dijous la conferència “Horitzó 2023, fent present del Port del futur”, a càrrec del president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset. El president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Rovira, obria i tancava l’acte. La conferència generava gran interès entre la cinquantena d’assistents.

Cruset centrava la seva intervenció en els projectes estratègics del Port de Tarragona que es duran a terme en l’horitzó del 2023. En els propers anys entrararan en funcionament infraestructures claus pel túnel del Coll de Lilla i el Corredor del Mediterrani, la terminal ferroviària del Port a Guadalajara, l’ampliació de la Terminal Intermodal de la Boella i la urbanització de la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL). Com a dada rellevant, el president de l’Autoritat Portuària va destacar que el de Tarragona ocupa el cinquè lloc d’importància a l’Estat Espanyol. D’altra banda, Cruset, en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls, destacava el potencial que té Valls en el camp de l’empresa gràcies al Polígon Industrial.

Podreu escoltar l’entrevista sencera al president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, el proper dimarts a Ràdio Ciutat de Valls.

Josep Maria Rovira va destacar la bona relació que hi ha entre el Port de Tarragona i la Cambra de Valls.  També va aprofitar la seva intervenció per parlar dels pilars de la Cambra de Valls que giren entorn el Talent, el Territori i la Creativitat, uns pilars bàsics pel desenvolupament de l’entorn industrial i empresarial de la comarca.

La propera conferència, que s’emmarca dins el cicle “Cambra Valls 1.11, serà dimecres 30 de març amb el president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó. El cicle de conferències està organitzat per la Cambra de Valls i compta amb el suport del Port de Tarragona, Repsol i l’Escola de Logística, amb la Fundació ICIL i la Universitat Rovira i Virgili.

La Colla Vella torna a Picamoixons

Primera sortida del curs regular 2022 per la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Després de dos d’anys d’absència a causa de la pandèmia de la Covid-19, els de la camisa rosada tornen aquest diumenge, a la una del migdia, a la festa major d’hivern de Picamoixons en honor a Sant Josep.

La colla dirigida per Albert Martínez, que ja va descarregar la clàssica de 8 a la diada de la Candela del mes de febrer, plantejarà una actuació amb castells de 7 amb la voluntat de donar rodatge als troncs i la canalla de cara a compromisos importants que vindran més endavant.

Pel que fa dissabte, la Colla Vella també serà present a l’inici dels actes commemoratius de l’Any Català Roca. Al migdia, al carrer de la Cort, acompanyats de la Colla Joves, hi col·laboraran amb l’enlairament d’un pilar.

Tanmateix, aquest divendres, a la nit, les dues colles dels Xiquets de Valls han convocat assaig general als seus respectius locals.

La Unió Esportiva Valls viatja a Mollerussa amb l’objectiu d’aconseguir una fita que fa dos anys que no es repeteix: aconseguir la tercera victòria consecutiva fora de casa davant l’Alcarràs.

Els vallencs arriben en el seu millor moment de la temporada, aconseguin en els darrers cinc partits, quatre victòries i només un empat, a casa davant el Solsona.

El tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla explica que no hi ha res més enllà que l’Alcarràs.

Un Alcarràs que fa quatre partits que no coneix la victòria amb un balanç dispar de tres empats i una derrota, que l’ha complicat a la part baixa de la classificació.

Per la seva banda, la Unió Esportiva Valls que s’ha posat de ple a la lluita per les primeres places, que ara mateix ostenta La Rapitenca a sis punts. L’únic que ascendeix a la Tercera Federació és el lider de cada grup, però els vallencs tenen a tocar la segona plaça. El partit, serà diumenge a les 17h de la tarda i es podrà segui en directe per UE Valls TV i Ràdio Ciutat de Valls.

I en bàsquet, el CB Valls juga dissabte, a tres quarts de sis de la tarda, davant el Martinenc, l’antepenúltim partit del grup C-1 de la Lliga EBA. Un matx en què els d’Oriol Pozo, sense opcions, miraran de retrobar-se amb la victòria

I fins aquí, el Valls Info.

PUBLICITAT