La Unió Esportiva Valls aconseguia la tercera victòria consecutiva de la temporada en la seva visita al camp de l’Alcarràs per 1 a 2. El conjunt de la capital de l’Alt Camp suma tres punts més que li permeten continuar a sis punts del primer classificat, la Rapitenca. A més, es troba a dos del Viladecans, a tres del Vilanova i empatat a punts amb l’Atlètic Lleida, quart classificat i proper rival a la lliga.

PUBLICITAT

El triomf treballat es va decantar a favor del Valls a partir de dues jugades a pilota aturada. Al minut 31, un córner llençat per Kako permetia a Gerard Batista de cap inaugurar el marcador.

Abans d’arribar a la mitja part, l’Alcarràs empatava gràcies a un xut entre línies des de fora de l’àrea transformat per Iker.

A la represa, tot i la crescuda del rival, els vallencs seguien amb l’objectiu de tenir la possessió de la pilota. Novament un servei de la cantonada, al minut 61, llençat per Kako, l’aprofitava Albert Plana en un xut des de l’interior de la gran per fer l’1 a 2.

En els minuts finals, ambdós equips disposaven d’oportunitats. Els vallencs per ampliar l’avantatge i els lleidatans per forçar l’empat. Malgrat els més de cinc minuts d’afegit, l’electrònic ja no es va moure. Al final del partit, el tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla, donava molt mèrit al triomf aconseguit i feia una crida a omplir El Vilar aquest diumenge davant l’Atlètic Lleida.

El decisiu partit entre la UE Valls i l’Atlètic Lleida de diumenge començarà a les cinc de la tarda. En el matx de la primera volta, jugat al Municipal Ramon Farrús, els vallencs van caure derrotats per 3 a 2.

PUBLICITAT