Agònic tram final a la fase regular del grup C-1 de la lliga EBA pel Club Bàsquet Valls. Sense opcions de situar-se a la zona de play off d’ascens, els d’Oriol Pozo patien, dissabte, la segona derrota consecutiva a la pista del Martinenc en l’antepenúltim partit de la temporada 2021-2022.

PUBLICITAT

Una vegada més la falta d’encert i les nombroses baixes, entre les quals la d’última hora d’Emilio “Chacho” Martínez, van privar als blancs-i-vermells de treure un resultat positiu del pavelló del Guinardó.

L’enfrontament començava amb un primer període igualat i amb un avantatge de 15-18 a favor dels de la capital de l’Alt Camp. Seguidament, però, els locals aconseguien un parcial de 30-16, fet que els deixava a 11 punts per sota.

A la segona meitat, el CB Valls mirava d’apropar-se al marcador amb un parcial de 18-26, però en l’últim quart el Martinenc aprofitava la falta d’encert per escapar-se d’11 punts i marcar el 80-69 definitiu.

El proper partit del CB Valls serà dissabte, a les set de la tarda, al Joana Ballart, davant l’Horta, equip de la part baixa de la classificació. En joc, només hi haurà mantenir la cinquena plaça, a banda d’acomiadar-se de l’afició amb una victòria.

PUBLICITAT