El fotògraf vallenc Francesc Català-Roca ja compta amb una placa commemorativa, davant de la casa on va néixer, al carrer de la Cort, 28.

PUBLICITAT

La descoberta va tenir lloc aquest dissabte, al migdia, amb parlaments de diverses autoritats i l’enlairament de pilars de 5 de les dues colles dels Xiquets de Valls. Seguidament, la comitiva es va dirigir a les dependències de la Casa de Cultura on es va poder gaudir d’una visita guiada en una exposició que recorda la seva figura. Escoltem el director del Museu de Valls, Jordi París, que explica el significat que té la placa.

Durant aquest 2022, Any Francesc Català – Roca declarat per la Generalitat de Catalunya amb motiu del centenari del seu naixement, es podran visitar a Valls diverses exposicions que recullen la seva trajectòria. D’altra banda, arreu de Catalunya també s’han previst actes on es donarà molta rellevància a la ciutat on va néixer.

PUBLICITAT