Foto: Jonay González

El derbi de la demarcació de Tarragona de Copa Catalunya Femenina, jugat diumenge al vespre, entre el Tarragona Bàsquet i el Club Bàsquet Valls corresponent a la primera jornada de la fase de permanència acabava amb derrota per les jugadores de la capital de l’Alt Camp. 58-52 va ser el resultat final amb un conjunt tarragoní que va augmentar el potencial en el tercer quart.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

Tot i la desfeta, les vallenques milloraven en l’aspecte ofensiu. Les màximes anotadores van ser Laia Gené amb 17 punts i Núria Vilamajor amb 15.

El proper compromís del CB Valls Lear serà diumenge, a dos quarts de vuit del vespre, al pavelló Joana Ballart, davant el Bàsquet Safa Claror, equip que en la primera jornada perdia a casa davant el Balaguer per 55-57.

Recordem que els dos primers classificats d’aquesta fase de permanència continuaran la temporada que ve a Copa Catalunya; el tercer disputarà una eliminatòria davant l’altre tercer del grup 4; i el quart descendirà.

PUBLICITAT