L’Ajuntament de Valls ha posat en marxa “Mou-te”!, un programa d’activitat física per a gent gran als parcs de salut de la ciutat. A partir de la gimnàstica de manteniment adaptada a les necessitats de les persones grans, la iniciativa promou la salut i l’espai de trobada d’aquest col·lectiu en llocs a l’aire lliure com són els parcs municipals de salut. Escoltem el regidor d’Acció Comunitària, Participació i Igualtat, Jordi Cartanyà.

PUBLICITAT

L’activitat, per a majors de 64 anys, començarà el 19 d’abril en quatre parcs de salut de la ciutat i estarà guiada per personal tècnic esportiu. Es faran exercicis basats en la mobilitat de les articulacions, la relaxació, la resistència, la força, la psicomotricitat i l’equilibri a través d’exercicis senzills i jocs.

El període d’inscripcions ja ha començat i finalitzarà l’1 d’abril. Els primers tres mesos de l’activitat, d’abril a juny, seran gratuïts com a prova pilot. A partir del setembre i fins el juny de 2023, el cost total del curs serà de 30 euros, per al qual caldrà tornar a fer la inscripció.

El programa “Mou-te” està integrat en el Pla Local d’Acció Comunitària Inclusiva (PLACI) i amb la participació del Patronat Municipal d’Esports.

PUBLICITAT