Com ja és habitual, i amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, la Biblioteca Carles Cardó de Valls exposarà de nou, del 19 al 23 d’abril, aquelles obres d’autors, autores i temàtica local editades durant els 12 mesos anteriors i que formen part del seu catàleg.

PUBLICITAT

El servei bibliotecari està elaborant la relació de noves obres a partir del fons propi.

Amb tot, i per tal que totes les noves publicacions puguin ser incorporades a la mostra, la biblioteca convida a tots els autors i autores que hagin realitzat una publicació d’aquest caràcter durant el darrer any, que no figuri en el catàleg bibliotecari i que vulguin incorporar-la, s’han d’adreçar al servei bibliotecari a través del correu electrònic biblioteca@valls.cat o bé mitjançant el telèfon 977 636 012 (abans del proper 8 d’abril).

La biblioteca exposarà totes les obres que formin part d’aquesta relació final i que hagin estat comunicades amb anterioritat a aquesta data de finalització de termini.

El catàleg actualitzat de la Biblioteca es pot consultar a: https://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/search*cat seleccionant VALLS a la casella on per defecte diu Tot el catàleg

PUBLICITAT